Willibrord-Spital Emmerich ReesProhomine - Logo
  

Directie

Directeur
Johannes Hartmann 

Beste patiënten en bezoekers,

Als directeur heet ik u van harte welkom in ons ziekenhuis. Het St. Willibrord-ziekenhuis in Emmerich is een onderdeel van de holding pro homine, een van de grootste werkgevers in deze streek. De nadruk ligt bij ons op de acute zorg in de drie ziekenhuizen van Emmerich, Rees en Wesel, de woonvoorzieningen voor senioren (negen huizen met 663 plaatsen) en preventie, gezondheidszorg en revalidatie.

Met de medische vooruitgang op de achtergrond en de demografische en economische feiten proberen we, in overeenstemming met onze doelstelling, ons best te doen voor de aan ons toevertrouwde mensen.

Als ik de ontwikkeling van het St. Willibrord-ziekenhuis van de oprichting meer dan 160 jaar geleden tot nu in één zin zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen: We hebben ons van een charitatieve zorginstelling ontwikkeld tot een sociaal dienstverlenend bedrijf met christelijke doelstellingen.

Onze website verstrekt u informatie over het uitgebreide aanbod van het St. Willibrord-ziekenhuis en de bijbehorende voorzieningen. Zo ontstaat er meer duidelijkheid tussen u en ons.

Voor vragen en voorstellen kunt u altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

Dipl.-Kfm. Johannes Hartmann
Directeur