Willibrord-Spital Emmerich ReesProhomine - Logo
  
Homepage / Impressum

Colofon

Aansprakelijk volgens § 6 MDStV (het Duitse staatsverdrag inzake mediadiensten) en § 6 TDG (de Duitse wet op telediensten)

St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH
Willibrordstraße 9
46446 Emmerich

Aansprakelijk volgens de Duitse telecommunicatiewet: Dipl.-Kfm. Johannes Hartmann

Tel.: (02822) 73 - 1010
Fax: (02822) 73 - 1258
E-mail: info@willibrord.de
Aansprakelijk volgens Zekerheid van Medicijnproducten (§6 MPBetreibV):  


Handelsregister: HRB 2816
Bevoegde rechtbank: Kantongerecht van Kleve

Concept, ontwikkeling, ontwerp
City Update Limited
Medienhafen
Kaistraße 12
40221 Düsseldorf
Tel.: 0800 2754900
Fax: 0800 2754930
www.cityupdate.de
info@cityupdate.de

Disclaimer:
Alle gegevens en informatie op onze website zijn zorgvuldig uitgezocht en gecontroleerd door het
St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH. Deze informatieverstrekking is een service van het ziekenhuis. Het St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH en leveranciers zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid, en tijdigheid.

Alle informatie is uitsluitend bedoeld ter informatie voor bezoekers van de website. Voor het overige is de aansprakelijkheid beperkt tot opzettelijkheid en grove nalatigheid. Voor websites van derden, waarnaar door middel van een link op de site van het St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH wordt verwezen, is de betreffende aanbieder verantwoordelijk. Het St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke sites van derden.

Daarnaast kan de website van het St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH door middel van een link vermeld staan op een andere website zonder dat het ziekenhuis hiervan op de hoogte is. Het
St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH is niet verantwoordelijk voor de weergave, inhoud of een willekeurige link naar het St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH op websites van derden.
Bovendien behoudt het St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH zich het recht voor de beschikbaar gestelde informatie te wijzigen of aan te vullen. De inhoud en structuur van de website van het St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor de vermenigvuldiging van de inhoud of gegevens, met name voor het gebruik van teksten, tekstgedeelten of beeldmateriaal, moet voorafgaand schriftelijke toestemming van het St. Willibrord-ziekenhuis Emmerich-Rees gGmbH worden verkregen.