Willibrord-Spital Emmerich ReesProhomine - Logo
  
Homepage / Willibrord-ziekenhuis / Contact/route

Route

Inhoud:

- Vanaf de A 3
- Vanaf de B 220 uit de richting van Kleve
- Vanaf de B 8 uit de richting van Rees
- Parkeren

Vanaf de A 3

U neemt de A 3 in de richting van Nederland tot de afrit Emmerich. Hier rijdt u de B 220 in de richting van Emmerich op. Na ongeveer 2 km ziet u vlak voor de brug over de Rijn de bewegwijzering in de richting van Emmerich (links voorsorteren). Na ongeveer 200 m slaat u rechtsaf de Eltener Straße in de richting van het centrum in. U volgt de straat en de afbuigende voorrangsweg. Na ongeveer 2 km wordt het ziekenhuis aangegeven en slaat u rechtsaf de Agnetenstraße in. Aan de rechterkant (na ongeveer 100 m) ligt een openbare parkeerplaats. Aan het einde van het parkeerterrein bevindt zich de toegang tot het ziekenhuis. 

Vanaf de B 220 uit de richting van Kleve

U rijdt op de B 220 uit de richting van Kleve over de brug over de Rijn. Vlak na de brug sorteert u rechts voor in de richting van Emmerich. Na ongeveer 200 m slaat u rechtsaf de Eltener Straße in de richting van het centrum in. U volgt de straat en de afbuigende voorrangsweg. Na ongeveer 2 km wordt het ziekenhuis aangegeven en slaat u rechtsaf de Agnetenstraße in. Aan de rechterkant (na ongeveer 100 m) ligt een openbare parkeerplaats. Aan het einde van het parkeerterrein bevindt zich de toegang tot het ziekenhuis.

Vanaf de B 8 uit de richting van Rees

U rijdt van Rees op de B 8 in de richting van Emmerich. In Emmerich rijdt u in de richting van Arnheim (Arnhem)/Elten. Op de kruising Großer Wall/Agnetenstraße slaat u linksaf. Aan de rechterkant (na ongeveer 100 m) ligt een openbare parkeerplaats. Aan het einde van het parkeerterrein bevindt zich de toegang tot het ziekenhuis.

Automobilisten die een navigatiesysteem gebruiken, moeten de Agnetenstraße als bestemming invoeren. U wordt dan automatisch naar het parkeerterrein tegenover het ziekenhuis geleid.

Parkeren

Voor het ziekenhuis ligt een openbare parkeerplaats (naast de bank Stadtsparkasse). U kunt via de Willibrordstraße of de Agnetenstraße het terrein op rijden. Als u hier geen plaats kunt vinden, kunt u naar de parkeerplaats op de Geistmarkt gaan.
 

Contact

St. Willibrord-Spital

Emmerich-Rees gGmbH
Willibrordstraße 9
46446 Emmerich
Duitsland

E-mail: info@willibrord.de

Tel.: +49 2822 / 730

Fax: +49 2822 / 73 - 1258